El càmping Santa Elena és “Pet Friendly”

camping Santa Elena LLoret de Mar Pet Friendly

Des d’ahir Lloret de Mar es declara destinació turística “Pet Friendly”. Així doncs, el municipi vol fer difusió que és una destinació oberta a les mascotes. I és que cada vegada són més les persones que volen viatjar amb la seva mascota.

El càmping Santa Elena Ciutat és un dels establiments comercials i d’hostaleria de Lloret de Mar que permeten l’accés dels animals de companyia.

Ens agraden els animals i molts clients abans de fer la seva reserva ens preguntaven si acceptàvem mascotes. Així que vam decidir que el nostre càmping sigui “Pet Friendly”, ja que facilitem l’estada als nostres clients i els peluts són molt feliços envoltats de la natura que rodeja el càmping Santa Elena.

A més a més, viatjar amb la teva mascota té alguns avantatges. T’expliquem quins:

Són els millors companys de viatge. Sempre estaràs acompanyat i no et discutirà mai els teus plans.

El teu gos és el millor company per conèixer nous indrets en plena natura. Descobreix el magnífic entorn natural de Lloret i prepara excursions amb el teu pelut.

Les fotos de les vacances segur que seran més divertides, el teu amic sempre estarà disposat a fer un selfie diferent.

I el més important, no el trobaràs a faltar perquè estarà al teu costat. No caldrà que el deixis a càrrec d’un familiar o pagar perquè algú el cuidi.

Si estàs buscant un càmping “Pet Friendly” per passar unes vacances gaudint de la companyia del teu fidel company, fes ja la teva reserva!

Al càmping Santa Elena t’esperem a tu i al teu pelut!

El camping Santa Elena es “Pet Friendly”

Desde ayer Lloret de Mar se declara destino turístico “Pet Friendly”. Así pues, el municipio quiere difundir que es un destino abierto a las mascotas. Y es que cada vez son más las personas que quieren viajar con su mascota.

El camping Santa Elena Ciutat es uno de los establecimientos comerciales y de hostelería de Lloret de Mar que permiten el acceso de los animales de compañía.

Nos gustan los animales y muchos clientes antes de hacer su reserva nos preguntaban si aceptábamos mascotas. Así que decidimos que nuestro camping sea “Pet Friendly”, puesto que facilitamos la estancia a nuestros clientes y los peludos son muy felices rodeados de la naturaleza que rodea el camping Santa Elena.

Además, viajar con tu mascota tiene algunas ventajas. Te explicamos cuáles:

Son los mejores compañeros de viaje. Siempre estarás acompañado y no te discutirá nunca tus planes.

Tu perro es el mejor compañero para conocer nuevos lugares en plena naturaleza. Descubre el magnífico entorno natural de Lloret y prepara excursiones con tu peludo.

Las fotos de las vacaciones seguro que serán más divertidas, tu amigo siempre estará dispuesto a hacer un selfie diferente.

Y lo más importante, no lo echarás de menos. No hará falta que lo dejes a cargo de un familiar o pagar porque alguien lo cuide.

Si estás buscando un camping “Pet Friendly” para pasar unas vacaciones disfrutando de la compañía de tu fiel compañero, haz ya tu reserva!

¡Este verano te esperamos a ti y a tu peludo en el camping Santa Elena!