Laatste nieuws voor het 2016 seizoen

Naar aanleiding van suggesties van onze klanten, heeft Camping Santa Elena-Ciutat besloten dat in 2016  zowel ons animatieprogramma als ons zwembad seizoen vanaf 2 april tot en met 2 oktober zullen lopen.

Destino Familiar playa de fenals camping santa elena costa brava lloret de mar

Op Camping Santa Elena (Costa Brava) hebben we een gevarieerd programma met entertainment  voor zowel volwassenen als kinderen, evenals activiteiten die kunnen worden genoten door de hele familie.

Een team van professionele en toegewijde entertainers biedt onze gasten een hele reeks onvergetelijke activiteiten aan.

Met faciliteiten uitgerust voor dit soort activiteiten, zowel voor sport en shows, is Camping Santa Elena gericht op het gerief en entertainment van de hele familie. Kortom, bieden wij u een onvergetelijk verblijf.

De kleinsten zullen zich vermaken als nooit tevoren, altijd begeleid door een professioneel team met een breed scala van recreatieve activiteiten.

Grappige choreografieën, Sportfeesten, wedstrijden, karaoke … bij Camping Santa Elena zijn de opties voor u en uw familie om te genieten eindeloos.

Wij bieden onze gasten tal van shows  om van te genieten op ons openluchtpodium, zoals shows gebaseerd op de karakters van Frozen, een Flamenco Show, spelprogramma’s, live muziek en nog veel meer verrassingen.

Daarnaast herinneren wij u eraan dat u kunt genieten van onze 12 holes midgetgolfbaan, gratis voor onze gasten, en de vernieuwde speeltuin, beiden te vinden bij de centrale “Plaza” bij het terras van de  bar-restaurant.

AANBIEDING VOOR DE MEIVAKANTIE !!!!!!!

Voor de meivakantie hebben wij een speciale aanbieding. Als u een week bij ons verblijft (7 nachten) dan betaalt u slechts 5 nachten!

Speciaal voor families met twee of meer kinderen : verblijf voor 1 kind GRATIS